Swefurn Funktionshyra

SWEFURN HYRA är en funktionslösning som gör att ni undviker att binda kapital i olönsamma investeringar. Vi ser möbler som en funktion likväl som man hyr sitt kontor eller hyr sin kopiator. Vartefter verksamheten förändras, förändras också behovet av möbler. Att istället hyra sina möbler ger en mer ekonomisk frihet för att istället investera pengarna i företagets verksamhet.

När du hyr möbler av oss behövs vanligtvis ingen säkerhet utan produkterna du hyr står för den säkerhet som du annars måste lämna vid tex ett banklån. Många väljer att binda hyresavtalet på samma längd som hyreskontraktet på lokalen, det ger nyttjaren en frihet den dag man ska flytta att då välja om man vill ta med möblerna eller lämna tillbaka dem och välja nya möbler till den nya adressen. 

”Med detta upplägg slipper du binda företagets likviditet i möbler utan kan istället använda den där det bättre gynnar bolagets utveckling”

1. Välj möbler.

2. Välj avtalslängd mm i kassan

3. Godkän avtalet med bankID

4. Avtalet startar då möblerna levereras.

När hyresperioden är slut har du tre val:

1.) Bibehålla samma möbler och förlänga avtalet mot en sänkt månadskostnad (-50%)


2.) Byta ut hela möbelparken mot ny och behålla samma månadskostnad i en ny avtalsperiod.

3.) Returnera samtliga möbler och fritt välja ny lokal samt nya möbler. 

Hyreskonceptet har också sina fördelar kring tex din budgetplanering. Med ett hyresavtal är det enklare att planera likviditeten då du i förväg känner till din månadsavgift för hela perioden. Hyreskostnaden är även avdragsgill, avgiften får alltså skattemässigt dras som en kostnad.

Möblerna behöver ej heller tas upp i bolagets balansräkning då det inte är brukaren som står som ägare till dem. Efter hyresperiodens slut väljer ni om ni vill lämna tillbaka utrustningen eller förlänga avtalet till reducerad kostnad.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password