Swefurn Inredningshjälp

Vi kan hjälpa er att ta fram ett komplett förslag till ert kontor, alltifrån planritningar över olika möbleringsalternativ, flytta väggar, föreskriva golv och heltäckningsmattor, färgsätta kontor, inreda kompletta  möbleringar för olika ändamål. Vi levererar även en hel del specialmöbler till olika projekt. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Hör av dig så pratar vi om hur vi kan hjälpa till.

Planritning
Fotorealistiskt 3D-ritning av kontor

Hur går det till med inredningshjälp?

1) Boka in ett möte med någon av våra  Inredare så går vi tillsammans igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. (Det kan vara allt ifrån ett rum till ett komplett kontor).

2) Vi tar fram ett inredningsförslag / koncept som vi bollar med er och stämmer av så att det motsvarar era önskemål och budget.

3) Därefter tar vi fram en offert på möbler och annan inredning som matchar konceptet. Kanske vill ni också se någon eller några ytor uppritade i fotorealistisk 3D innan ni beställer (för att vara säkra på hur det kommer att bli). Dessa tjänster ingår så klart kostnadsfritt vid köp av möbler hos oss. :)

4) Därefter är det dags för ett inköpsbeslut.

5) Vi levererar och monterar våra möbler över hela Sverige. Vi bestämmer en dag utifrån möblernas leveranstid. Vi levererar, monterar och städar av ytan efter att vi är klara.

Fotorealistisk 3D-ritning av loungeområde

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password