Swefurn Inredningshjälp

Vi kan hjälpa er med inredningshjälp där vi tar fram ett komplett förslag till ert kontor. Allt ifrån planritningar över olika möbleringsalternativ, flytta väggar, föreskriva golv och heltäckningsmattor, färgsätta kontor, inreda kompletta möbleringar för olika ändamål.

Vi levererar även en hel del specialmöbler till olika projekt och inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Vi har en lång erfarenhet av inredningshjälp och av att göra dessa valen så vi kommer kunna guida er igenom alla beslut för ett så bra slutresultat som möjligt. Hör av dig så pratar vi om hur vi kan hjälpa till med inredningshjälp för just er. 

Planritning

Hur går det till med inredningshjälp?

Med inredning kan man åstadkomma miljöer som kommer tilltala inte enbart anställda utan även kunder och besökare. För oavsett om det är en skrivbordplats, ett konferensrum eller en entré vill man att det ska vara en trivsam och gästvänlig plats. En arbetsplats som är genomtänkt och tilltalande kommer öka trivselnivån för anställda och samtidigt kännas inbjudande för besökare. För att uppnå just detta tar företag hjälp med inredningshjälp. 

I vårt sortiment har vi svensktillverkade möbler men kan även skapa inredning efter kundspecifika önskemål kring material och inredningsdesign. Vi har även ett brett sortiment av konstväxter och belysning som bidrar med en trevlig känsla till lokalen. När man tänker på inredningshjälp tror många att det enbart handlar om stolar, bord och soffor men detaljer som belysning är en viktig del i att ta fram en bra miljö att inte bara arbeta i utan även befinna sig i. Därför blir valet av ljuskällor en viktig del i inredningen på arbetsplatser. 

Här nedan listar vi punkter som ofta glöms bort när man inreder sitt kontor men som ingår när du köper inredningshjälp av oss. 

 

  • Bra belysning som är anpassat för arbetet som ska utföras. 

  • Växter som skapar en levande arbetsmiljö och samtidigt renar luften. 

  • Tyger som hjälper till att ge en mjuk känsla och samtidigt bidrar till ett bättre ljudklimat på kontoret. 

Fotorealistisk 3D-ritning av kontorlandskap

Vi hjälper till med stora som små projekt

Bland våra kunder finns det både stora och små företag som velat ha inredningshjälp av olika anledningar. Med fokus på material, design och funktion hjälper vi våra kunder med att skapa kreativa arbetsplatser. Vi utgår från lokalens mått och ritar upp en 3D bild där vi sen kan börja flytta och placera ut bland annat möbler, växter och belysning. 

Anledningen till att man behöver inredningshjälp skiljer sig från kund till kund. Kanske byter man lokaler helt och hållet eller så är det enbart en avdelning eller del av företaget som ska flytta och behöver hjälp med ny inredning. Många gånger är anledningen så enkel som att man vill förnya sin inredning och förbättra den kreativa miljön för anställda. Man behöver inte byta kontor för att behöva vår inredningshjälp och uppdatera lokalerna med nya och trevliga möbler. Så oavsett om det är 10 platser eller 50 platser går det att ta hjälp av våra inredare för att skapa en inspirerande plats som dina anställda vill gå till och dina kunder vill besöka. Med tanke på hur många timmar vi spenderar varje dag på vår arbetsplats är det viktigt att den är både funktionell och inspirerande.  

Fotorealistisk 3D-ritning av bardisk

Inredningshjälp med visuell ritning i 3D

Som en del i vår process ritar vi upp projektet i 3D som kommer ge dig möjligheten att skapa en visuell bild av projektet som sen underlättar när vi tillsammans ska ta beslut. Vi kan till och med rita in fasta installationer så som kakel, badrum och kök för att verkligen få med lokalens alla delar. Att skapa en visuell bild med en klassisk byggritning är svårt men med en ritning i 3D är det enkelt och det gör att man lättare kan få en visuell bild av projektets slutresultat. Är det ett helt kontor som ska göras om kan det vara svårt att visualisera hur helheten kommer bli med alla nya former, färger och möbler som man valt.

Med en 3D ritning sätts alla delar ihop och du kan inte bara själv få se utan du kan även ta med en ritning och visa för exempelvis nyfikna och intresserade kollegor eller varför inte visa den för ledningsgruppen? Skulle något inte kännas helt rätt kan man enkelt ändra på detaljer i 3D ritningen. Man kan även visa hur det skulle bli om man flyttar, ta bort eller lägger till väggar och jobba fram ett slutresultat som alla är nöjda med. 

Fotorealistisk 3D-ritning av utemiljö

Hyra i stället för att köpa

När vi hjälper kunder med inredningshjälp erbjuder vi att man kan hyra möbler av oss i stället för att köpa och binda upp sitt kapital i olönsamma investeringar. Väljer du att hyra din kontorsinredning kan du enkelt och smidigt anpassa exempelvis antalet stolar och skrivbord om det tillkommer fler anställda, eller kanske ni ska byta lokaler och behöver förre eller fler loungemöbler för att fylla upp ytorna. Ibland ändras förutsättningarna och då är det skönt att ha en flexibel lösning att ta hjälp av.

Oavsett om ni vill hyra eller köpa möbler i samband med inredningshjälp har vi ett brett utbud på färger, former och funktioner. För mer inspiration kan ni klicka in på vår hemsida och bläddra igenom våra produkter. 

Fotorealistisk 3D-ritning av kontor

Hur går det till med inredningshjälp?

Om du vill veta hur vi kan hjälpa dig är du alltid välkommen att kontakta oss för boka ett digitalt möte men för att ge en uppfattning om hur en process kan se ut har vi här nedanför skrivit ner punkter som visar hur det går till när ni anlitar oss för inredningshjälp. 

1) Boka in ett möte med någon av våra inredare så går vi tillsammans igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Där går vi igenom lokalens grund, om ni ska byta ut alla möbler eller vill behålla delar av uppsättningen ni har idag. Vi tar även reda på faktorer som kommer att spela roll i valen som ska göras. Exempelvis hur många är det som arbetar på kontoret? Har ni kunder som kommer på besök eller finns de andra faktorer som påverkar ert dagliga arbete som vi behöver ta hänsyn i inredningen. 

2) Sen är det dags för oss att ta fram ett inredningsförslag / koncept som vi bollar med er och stämmer av så att det motsvarar era önskemål och budget. 

3) Därefter tar vi fram en offert på möbler och annan inredning som matchar konceptet. Kanske vill ni också se någon eller några ytor uppritade i fotorealistisk 3D innan ni beställer (för att vara säkra på hur det kommer att bli). Dessa tjänster ingår så klart kostnadsfritt vid köp av möbler hos oss. 

4) Därefter är det dags för ett inköpsbeslut och lägga beställning på möbler samt övriga detaljer som ni valt. 

5) När möbler och inredning har levererats kommer vi och monterar våra möbler oavsett vart i Sverige ni har ert kontor. Vi bestämmer en dag utifrån möblernas leveranstid och när vi monterat klart städar vi av ytan efter oss. 

Fotorealistisk 3D-ritning av loungeområde

Har du några frågor?

Har ni eventuella frågor och funderingar kring inredningshjälp är ni välkommen att kontakta oss på Swefurn. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag med inredningshjälp och vill du ha inspiration inför vårt möte får du gärna kolla på vår Instagram eller någon av våra referenser på hemsidan. Där kan du se uppdrag vi haft förmånen att genomföra åt några av våra kunder. 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password