Soffor

There are 19 products.

Showing 1-19 of 19 item(s)

Smallroom

SMALLROOM kan användas tillsammans i olika moduler, men kan stå för sig själv. Formgivningen av SMALLROOM kännetecknas av en “låda” på sidan som kan användas för placering av växter eller som arbetsyta med möjlighet att inkludera strömförsörjning. Soffans rygg kan liknas vid en hög mur som fungerar som ett slags skydd när man sitter i den och som skapar intrycket av att man befinner sig i ett mindre rum. Höjden på ryggen låter dock det omgivande rummet behålla sina volymegenskaper. SMALLROOM erbjuds med olika höjder på rygg och sidoväggar, vilket ger arkitekter en möjlighet att med hjälp av olika dimensioner skapa intresseväckande miljöer. I dagens moderna kontorsmiljöer talar man ofta om aktivitetsytor där möjligheter skall kunna ges till olika typer av arbete, samtal och möten. SMALLROOM är utvecklad efter denna princip och inbjuder till aktivt arbete enskilt eller i grupp. Smallroom finns även i storlekarna 100 cm och 150 cm. Välj HÖGER eller VÄNSTER i rullgardinen. Tillval: Skrivskiva i wengelaminat eller vitpigmenterat eklaminat (20x65 cm) Skrivskiva med växtförvaring (antracit, Ø13 cm, höjd 9,5 cm) Skrivskiva med två eluttag Kallskum svept med flamfiber. Stomme i trä. Fast klädsel i tyg eller läder. Ben i krom, silver-, svart-, vitlack.

Playback

Playback är en modulsoffa som kombinerar lekfulla och strama element. Playback karakteriseras av möjligheten att välja olika tyger och färger på soffans stomme och kuddar. Varje person kan dessutom ge soffan sin egen prägel genom de flyttbara kuddarna i ryggen. Playback soffsystem finns som rak sittmodul, hörnmodul samt vinklad soffa. Vissa moduler i serien Playback går även att få med armstöd. Stomme i trä. Sits och rygg i kallskum svept med flamfiber. Klädsel i tyg eller läder. Ben i krom, silver-, svart-, vitlack. Playback finns som Svanenmärkt alternativ.
Price kr0.00

Smallroom Select

Den redan flexibla soffserien Smallroom Plus kompletteras med Smallroom Select. Soffan Smallroom select består av en hel rygg men halvhöga eller höga gavlar som kan kombineras efter behov. Tillkommer gör även en mellanvägg som tagits fram för att ytterligare kunna skapa rum i rummet. Mellanväggen kan fås med ett eluttag. Tillsammans utgör Smallroom serien ett system som enkelt kan kombineras för att skapa kompletta och eleganta mötesmiljöer. Kallskum svept med flamfiber. Stomme i trä. Fast klädsel i tyg eller läder. Ben i krom, silver-, svart-, vitlack.
Price kr0.00

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password